Meet The Team.

Met al onze ervaring willen we jullie graag meenemen op een Culinaire Reis.

Vincent van der Hoeven

Oprichter van Ninety ONE Culinaire.


Werkervaring:

  • Van der Valk Heerlen (Meesterkok Andy Brauers)
    - Keukenchef
  • Brasserie Flo Maastricht - Chef
  • Kasteel Terworm (Meesterkok Andy Brauers)
    - Junior Souschef
  • Old Spot Pub Ierland - Chef de partie
  • Restaurant Harry's - Chef de partie
  • Restaurant Foxglove New Zealand - Junior Souschef
  • Restaurant Lute (bekend van Masterchef) - Chef de partie
  • Apres Beach Bar & Grill Palm Cove Australie
    - Chef de partie
  • Restaurant de Oesterbar - Chef de partie
  • Restaurant Sogine* - Leerling
  • Restaurant Krab aan de Haven - Leerling





Jan Pruim

Jan Pruim is de oprichter van The Brew Brothers.


Werkervaring:

  • Restaurant De Nieuwe meerpaal - Chef
  • Restaurant Wink eten & Drinken - Chef
  • Restaurant A musee - Chef
  • BeuQz - Chef
  • The International Golf Club - Chef de partie
  • Restaurant de Posthoorn* - Chef de partie
  • Hotel Edelweiss Oostenrijk - Chef de partie
  • Restaurant de Oesterbar - Chef de partie
  • Restaurant Spring - Leerling




Ready to Rock

Ga met ons mee op een Culinaire Reis

Neem vrijblijvend contact op.

Contact The TEAM

Vincent van der Hoeven

Chef & Oprichter Ninety ONE Culinaire

Jan Pruim

Chef & Oprichter The Brew Brothers

Gabriël van westerhoven 

 Kelner & oprichter van GVW hospitalityservice